DUURZAAM, HOOGWAARDIG, berbel!

Alle afzuigkappen van berbel worden in de Duitse vestiging ontwikkeld en geproduceerd. berbel gebruikt uitsluitend hoogwaardig ruw materiaal, zoals antimagnetisch RVS, breukvast glas, EC-ventilatormotoren en bedieningselementen van Duitse kwaliteitsfabrikanten. Op bijzonder hoge kwaliteitseisen is berbel uitstekend voorbereid. De afzuigkappen voldoen aan de hoogste veiligheidsstandaards voor privékeukens. Geen vetfilters, geen brandgevaar! Met berbel houdt u altijd het hoofd koel.

AFZUIGKAPPEN MADE IN GERMANY

Effectieve luchtreiniging volgens geoctrooieerd berbel-principe gecombineerd met hoogwaardige materialen. En om ervoor te zorgen dat alles in de keuken klopt, hebben de berbel afzuigkappen de beste eigenschappen:

  • Kwaliteit Made in Germany
  • Hoogwaardig design
  • Simpel te reinigen
  • Fluisterzacht in bedrijf
  • Energiezuinige ventilatormotoren

berbel – beter kan het niet!

<text-small>berbel</text-small> <strong> GEGARANDEERD GOED</strong>

berbel GEGARANDEERD GOED

berbel verleent met een gerust hart een garantie van 5 jaar op al zijn producten. Dat geldt ook voor milieubescherming: De lichtlopende EC-ventilatormotoren zijn absoluut zacht en besparen tot 62 procent energie en zijn tot 3 dB(A) zachter dan de rest. Omdat minder meer is.

berbel afzuigkappen verbannen kookwasem en vet snel en effectief uit de keuken. Innovatieve techniek is het geheime recept voor een schone lucht. berbel heeft met het berbel principe een unieke ventilatietechniek zonder vetfilter ontwikkeld, die gebruik maakt van het natuurkundige principe van de centrifuge. Duurzame vetafscheiding inclusief patent. Gecombineerd met excellent design en intelligente technische oplossingen rondom ontwasemingssystemen in de keuken, wordt koken tot een puur plezier. Dankzij berbel iedere dag.

<text-small>berbel</text-small> <strong> ONDERSCHEIDINGEN</strong>

berbel ONDERSCHEIDINGEN

De berbel Ablufttechnik GmbH heeft talrijke onderscheidingen voor de beste afzuigkappen ontvangen. De combinatie van uitstekende techniek met uniek design overtuigt altijd weer de vakjury's van veeleisende competities. Daarom hebben berbel afzuigkappen al talrijke onderscheidingen van aanzien gekregen. De red dot award kreeg berbel bijvoorbeeld voor de afzuigkappen Skyline, Ergoline, Formline en Glassline evenals voor de berbel buitenventilator. De buitenventilator BAL 150 werd in 2010 als beste product met de Plus X Award onderscheiden. Bovendien dragen alle berbel afzuigkappen het VDE-keurmerk en het GS-teken – gewoon goedgekeurd!

Erkenning in zijn mooiste vorm!

berbel SOCIAAL BEWOGEN

Ook in zijn sociale bewogenheid zet de fabrikant van afzuigkappen berbel maatstaven. Sinds jaren heeft berbel een nauwe partnerschap met inrichtingen voor mensen met een beperking. Zo worden de berbel recirculatiefilters BUF150+ bijvoorbeeld door de Freckenhorster werkplaatsen geproduceerd. Want ieder mens - met of zonder beperking - heeft zijn individuele sterke en zwakke kanten. Dat maakt de berbel recirculatiefilters niet alleen extreem goed, maar ook bijzonder waardevol.