DUURZAAM, HOOGWAARDIG, GEËNGAGEERD berbel!

Alle afzuigkappen van berbel worden in de Duitse vestiging ontwikkeld en geproduceerd. berbel gebruikt uitsluitend hoogwaardige materialen, zoals antimagnetisch RVS, breukvast glas, EC-ventilatormotoren en bedieningselementen van Duitse kwaliteitsfabrikanten. Op bijzonder hoge kwaliteitseisen is berbel uitstekend voorbereid. De afzuigkappen voldoen aan de hoogste veiligheidsstandaards voor privékeukens. Geen vetfilters, geen brandgevaar! Met berbel houdt u altijd het hoofd koel.

AFZUIGKAPPEN MADE IN GERMANY

Effectieve luchtreiniging volgens gepatenteerd berbel-principe gecombineerd met hoogwaardige materialen. En om ervoor te zorgen dat alles in de keuken klopt, hebben de berbel afzuigkappen de beste eigenschappen:

  • Kwaliteit Made in Germany
  • Hoogwaardig design
  • Simpel te reinigen
  • Fluisterstil in gebruik
  • Energiezuinige ventilatormotoren
berbel – beter kan het niet! 

<text-small>berbel</text-small> <strong> GEGARANDEERD GOED</strong>

berbel GEGARANDEERD GOED

berbel geeft met een gerust hart 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt ook voor de bescherming van het milieu: de soepel lopende EC-ventilatormotoren zijn absoluut stil en besparen tot 62 procent energie en zijn tot 3 dB(A) stiller. Omdat minder meer is.berbel afzuigkappen verbannen dampen en vet snel en effectief uit de keuken. Innovatieve techniek is het succesrecept voor schone lucht. Met het berbel principe heeft berbel een unieke ventilatietechniek zonder vetfilters ontwikkeld, die gebruik maakt van het natuurkundige principe van de centrifuge. Permanente vetafscheiding met patent. In combinatie met een uitstekend design en intelligente technologische oplossingen voor afzuigsystemen in de keuken, wordt koken een waar genoegen. Dankzij berbel iedere dag. 

<text-small>berbel</text-small> <strong> ONDERSCHEIDINGEN</strong>

berbel ONDERSCHEIDINGEN

De berbel Ablufttechnik GmbH heeft talrijke onderscheidingen voor de beste afzuigkappen gekregen. De combinatie van uitstekende techniek met uniek design overtuigt altijd weer de vakjury's van veeleisende competities. Daarom hebben berbel afzuigkappen al talrijke onderscheidingen van aanzien gekregen. De Red Dot Award kreeg berbel bijvoorbeeld voor de afzuigkappen Skyline, Ergoline, Formline en Glassline. De hoofdvrije kap Ergoline 2 van de berbel Black Edition kreeg de PLUS X AWARD 2020 voor zijn hoge kwaliteit, design en gebruiksgemak. De Black Edition designlijn werd ook onderscheiden met de Red Dot Product Design Award voor zijn beknopte, sterke design. Onze Downline Performance prestatie werd bekroond met de ICONIC AWARDS 2021: Innovatief Interieur - gewoonweg uitstekend!Erkenning in zijn mooiste vorm!

berbel SOCIAAL BEWOGEN

Ook bij de sociale bewogenheid zet de afzuigkappenfabrikant berbel nieuwe maatstaven. Sinds jaren heeft berbel een nauwe partnerschap met inrichtingen voor mensen met een beperking. Zo worden de berbel recirculatiefilters BUF150+ bijvoorbeeld door de Freckenhorster werkplaatsen geproduceerd. Want ieder mens - met of zonder beperking - heeft zijn individuele sterke en zwakke kanten. Dat maakt de berbel recirculatiefilters niet alleen extreem goed, maar ook bijzonder waardevol.