berbel Tafelkappen met lift

De Moveline inbouwventilator van berbel bevindt zich in het werkblad achter het kookveld. Als het nodig is, verschijnt hij met een druk op de knop en buigt zich op de perfecte afstand over de pannen heen om de opstijgende kookdampen op te vangen. Dankzij het intelligente berbel principe verdwijnen de opstijgende kookdampen en hardnekkige kookluchtjes heel snel uit de keuken. Ruik zelf maar!

Tafelkap met lift Moveline

Subtiel en krachtig

Verschijnt, zuivert de lucht en verdwijnt
Onze berbel-ingenieurs hebben met dit unieke downdraftsysteem een inbouwventilator ontwikkeld die boven het werkblad is ingebouwd. Daardoor speelt de hoogte van de ruimte geen rol meer. De verzonken inbouwventilator Moveline is op het eerste gezicht niet te vinden - hij komt pas van achter het kookveld uit het werkblad vandaan als het nodig is. Onze tafelkap met lift biedt veel intelligente functies, vier ventilatiestanden en een efficiënte en hoge vetafscheiding.


Licht en zacht
Vooral in een open keuken is het bij het koken en bakken heel aangenaam als de ontwaseming zacht en behoedzaam boven het kookveld schuift. Dit downdraftsysteem is de optimale oplossing voor de geluidsarme en effectieve ontwaseming en biedt bovendien een perfecte verlichting van het kookveld. Niet alleen de zachte ontwaseming overtuigt, maar ook de simpele reiniging van de afzuigkap met lift is excellent. De nieuwe EC-motor en het berbel principe maken het mogelijk. Condens op het decorglas is met de berbel inbouwventilator verleden tijd! Ontwaseming wordt eindelijk een heldere zaak.