VELE VOORDELEN- EENVOUDIG berbel PRINCIPE

Omdat u wilt dat spaghetti aglio e olio, stoofschotel met uien en visragout bij u en uw gasten altijd een goede indruk achterlaten, heeft berbel het geoctrooieerde berbel principe ontwikkeld. Het functioneren is kinderlijk eenvoudig, het effect des te groter. Duurzaam hoogste prestaties bij de vetafscheiding zonder verlies van zuigkracht, fluisterzacht bedrijf, eenvoudige reiniging en de beste afwerking met geoctrooieerde techniek, filteren zonder filter – dat kunnen alleen de stille afzuigkappen van berbel. Welke voordelen u met de berbel afzuigkap heeft bij dagelijks gebruik, leest u hier:

DUURZAAM HOGE VETAFSCHEIDING

en dat tot wel 97%. Geen vettige aanslag op meubels of keukengerei. Het berbel principe ziet af van storende en vermogenremmende vetfilters, die in de loop van de tijd vol raken. Zo bereikt de berbel afzuigkap ook na jaren nog een gelijkblijvend hoog vetafscheidingspercentage. Dat is goed voor uw keuken - altijd.

STIL EN ENERGIEZUINIG

Hoogpresterende en stille afzuigkap – bij berbel geen tegenstelling! Onze afzuigkappen werken zonder stromingsweerstanden van metalen filters, waardoor de EC-ventilatormotoren stiller, kleiner en dus energiezuiniger zijn. De ventilator in een berbel afzuigkap heeft niet met toenemende weerstand door verstopte vetfilters te kampen. U geniet met berbel ook na vele avonden koken nog van een rustig lopende afzuigkap. Daardoor blijft ruimte over voor rustige gesprekken met uw gasten of gezellig tv kijken bij het koken.

EENVOUDIGE REINIGING VOOR DUURZAME HYGIËNE

Openklappen, uitvegen, schoon. De opvangschaal van hoogwaardig RVS is kinderlijk eenvoudig te reinigen en kan bij behoefte ook volledig verwijderd worden. Onze tip: Samen met de reiniging van het kookveld ook de kap kort na het koken schoonvegen. Dat gaat dan extra simpel, omdat het verzamelde vet nog oplosbaar is. U kunt ook nog een paar keer afwachten. Het gladde oppervlak van RVS maakt ook dan nog een eenvoudige reiniging mogelijk.

GROOT IN RECIRCULATIEBEDRIJF

Voor een hoge binding van geurtjes in recirculatiebedrijf is een hoogwaardig recirculatiefilter van doorslaggevend belang. Het berbel recirculatiefilter heeft een bijzonder groot volume en is met maximaal 4 kg actiefkool gevuld. Dat zorgt voor een effectiviteit van 97% bij de geurtjesbinding (volgens DIN EN 61591). Dit komt haast overeen met de waarde van een afzuigkap in afvoermodus. Het actiefkoolfilter houdt bijzonder lang, ca. 2-3 jaar. Om de na verloop van tijd verzadigde actiefkool te vervangen, bestaat er de milieuvriendelijke berbel navulverpakking. De filterbehuizing blijft behouden, alleen de actiefkool wordt vervangen. Dat ontlast het milieu en de huishoudskas. Voor nog meer comfort raden we u het regeneratieve recirculatiefilter permalyt®  aan - dit reinigt zich via een thermokatalytisch proces vanzelf en is bovendien door TÜV Rheinland gecertificeerd op zijn levensduur en duurzame filterwerking.

GEGARANDEERD BESTE KWALITEIT
5 JAAR GARANTIE

Een berbel afzuigkap wordt uitsluitend uit de beste componenten geproduceerd. Moderne EC-ventilatormotoren van een toonaangevende Duitse fabrikant, breukvast glas, roestvrij en antimagnetisch staal, duurzame leds en capacitief bedieningsveld, dat zelfs op aanraking met natte vingers reageert. Deze onderdelen worden met de hand vervaardigd „Made in Germany“ in onze fabriek in Rheine en tot een berbel afzuigkap geassembleerd.  We voldoen iedere dag opnieuw aan onze kwaliteitseisen en geven u daarom op al onze producten trots 5 jaar garantie!

MEER VEILIGHEID

Verstopte vetfilters en afgezet vet in de kanalen vormen een lichtontvlambare aanslag. Bij brand op de kookplaat kunnen gebruikelijke vetfilters als brandversneller werken. berbel neemt bij brandpreventie het zekere voor het onzekere. Omdat we afzien van conventionele vetfilters, bestaat er geen brandgevaar. Bovendien zijn berbel afzuigkappen vervaardigd van niet-brandbaar RVS. Voor de afvoerkanalen wordt cadmiumvrije, slagvaste kunststof gebruikt met zelfblussende eigenschappen. Onze producten zijn door het Wilhelm-Jost-Instituut en de ingenieursmaatschap hhw omvattend getest. Het resultaat: berbel afzuigkappen voldoen aan de strengste veiligheidsnormen voor privékeukens.