TOP DANKZIJ CENTRIFUGALE KRACHT

Het is de ingenieurs van berbel gelukt een nieuwe generatie afzuigkappen te ontwikkelen. Met het doel goede dingen nog beter te maken, is het geoctrooieerde berbel principe ontwikkeld. Het idee achter dit principe is eenvoudig, maar het resultaat des te verbluffender. Leer nu het principe kennen, dat iedere afzuigkap van berbel tot een duurzaam hoogpresterende hulp in de keuken maakt.

Het berbel PRINCIPE in de film

luchtreiniging met de kracht van de centrifuge. Hoe dit eenvoudige en geniale principe werkt, komt u in onze korte film te weten. Licht uit - film aan!Deel deze video met vrienden.

DE 3 BOUWSTENEN <text-small>van het berbel</text-small> PRINCIPE

DE 3 BOUWSTENEN van het berbel PRINCIPE

Het berbel principe maakt gebruik van centrifugale kracht.  

  1. Het uitgangspunt is de zuigkracht. De wasem, die uit lucht, water en vet bestaat, wordt door een smalle en effectieve sleuf in het binnenste van de afzuigkap gezogen.
  2. Aan de ingang van de afzuigkap komt er een tweede aspect bij: snelheid. Samen versnellen kracht en snelheid de wasems. Binnenin de afzuigkap wordt alles tweevoudig door een bocht omgeleid. Daarbij ontstaat de centrifugale kracht, beter bekend als middelpuntvliedende kracht. Vetten en oliën worden uit de lucht geslingerd. Deze worden bijna geruisloos uitgescheiden en de lucht kan ongeremd verder stromen.
  3. Een geïntegreerde restafscheider*, de zogenaamde capillar trap verwijdert nog eens de fijnste partikeltjes, die ca. 3-7 % van het geheel uitmaken en vangt deze op. De lucht ontwijkt. Vanaf nu geldt: opgelucht ademhalen.

Resultaat: duurzame vetafscheiding. Een principe, om enthousiast van te raken. U ook?

*Uitrusting afhankelijk van model