berbel Tafelkappen met lift

De Moveline tafelkap met lift van berbel bevindt zich in het werkblad achter het kookveld. Als het nodig is, verschijnt hij met een druk op de knop en buigt zich op de perfecte afstand over de pannen heen om de opstijgende kookdampen op te vangen. Dankzij het intelligente berbel-principe verdwijnen de opstijgende kookdampen en hardnekkige kookluchtjes heel snel uit de keuken. Ruik zelf maar!

Tafelkappen met lift Moveline

Subtiel en krachtig

Verschijnt, zuivert de lucht en verdwijnt
De verzonken afzuigkap – die bestaat alleen bij berbel! De ingenieurs hebben met de tafelkap met lift Moveline een afzuigkap ontwikkeld die in het werkblad ingebouwd is en veel intelligente functies verenigt. De afzuigkap boven het kookveld is bij een eerste blik niet zichtbaar – de berbel tafelkap met lift wacht achter het kookveld rustig zijn beurt af. Groot voordeel in vergelijking met een inbouwventilator of een ventilator is de perfecte afvoer van kookdamp en de goede verlichting van het kookveld van boven.
Licht en zacht
De afzuigkap zonder schouw glijdt omhoog en buigt over het kookveld, zodra hij met de sensor-touch-bediening geactiveerd is. Daar neemt hij de optimale positie in om braadlucht en storende geluiden op te nemen. Niet alleen de zachte ontwaseming overtuigt, maar ook de simpele reiniging van de afzuigkap met lift is excellent. De nieuwe EC-motor en het berbel principe maken het mogelijk. Condens op het decorglas is met de berbel tafelkap met lift verleden tijd! Ontwaseming wordt eindelijk een heldere zaak.