berbel Inbouwkappen

Vooral in compacte keukens kunnen de inbouwkappen van berbel hun sterke punten uitspelen. Ze zijn zowel als vaste inbouwvariant alsook als liftuitvoering verkrijgbaar. Afhankelijk van het model kan tussen recirculatie- en afvoermodus gekozen worden. De berbel inbouwkappen bieden hoogste flexibiliteit met beste kwaliteit.

Inbouwkappen Glassline

Stijlvol hard werkend

Inbouwkappen Firstline

Simpel krachtig

Perfecte ontwaseming in kleine keukens
Wie bij het koken creatief wil zijn, moet op een sterke keukenhulp kunnen bouwen. berbel levert de oplossing met zijn hoogpresterende afzuigkappen zoals bijvoorbeeld de inbouwkappen zonder vetfilter. De afzuigkappen werken zacht en zijn simpel te reinigen. In de afvoerlucht- of recirculatiemodus vertonen ze de hoogste efficiëntie. Dankzij hun platte vorm zijn de inbouwkappen als een ontbrekend puzzelstukje aan de bovenkast. En dat alles bij een aangename ledverlichting. Dankzij de ruimtebesparende wijze van inbouw blijft nog veel ruimte over voor een kruidenrekje in de bovenkast.

Onzichtbare hulp 
De kenmerken van hoogpresterende en zachte modellen inbouwkappen van berbel laten ruimte over voor individuele keukenvormgeving. De inbouwkap Moveline verdwijnt met een druk op de knop bijna geheel in de keukenkast. Wie van een offensief design houdt, kiest voor de Glassline of Firstline Touch. Sterke prestatie in de kleinste ruimte biedt ook de inbouwkap Firstline. Met de EcoSwitch-technologie wisselt u afhankelijk van de kooksituatie en het weer tussen recirculatie- en afvoermodus. Dat is vooral bij laagenergiehuizen een energiebesparende en tegelijkertijd efficiënte luchtreiniging.  berbel geeft de keuze – u beslist!