berbel Hoofdvrije kappen

Lekker koken met het hoofd koel. De hoofdvrije kappen van berbel zorgen ervoor dat u bij het koken het overzicht houdt. Zacht en bijzonder efficiënt verrichten ze hun taak. Behalve dit zetten afzuigkappen met hun buitengewone uiterlijk accenten boven het kookveld. Voor iedereen die waarde hecht aan individualiteit en hoofdvrijheid!

Hoofdvrije kappen Glassline

Prestatie met verve

Hoofdvrije kappen Formline

Industrieel design in de techniek.

berbel zorgt voor vrije ruimte bij het koken
Hoofd vrij voor creativiteit! De hoogwaardige hoofdvrije kappen van berbel maken het mogelijk. Wordt het tussen steak braden en uitjes smoren turbulent, dan houdt u het overzicht. Verder zijn de afzuigkappen simpel te reinigen – het kan niet beter! Kwalitatief overtuigen ze met hun robuuste RVS corpus, hoogpresterende, zachte EC-motor en nieuwe BackFlow-technologie (afhankelijk van model) om condensvorming op het decorglas te voorkomen.
Keukenparty's met flair
Bij het werken zijn de hoofdvrije kappen fluisterzacht: Door de energiebesparende EC-ventilatormotoren werken de afzuigkappen van berbel extreem zacht. In de afvoer- of recirculatiemodus leveren de berbel hoofdvrije kappen de beste prestaties. De kookveldverlichting met moderne leds zorgt voor een stemmige ambiance. Voor gezellige keukenparty's is daarmee de weg vrij!