berbel Eilandkappen

De berbel eilandkappen werken zowel in recirculatie- als ook in afvoermodus absoluut zacht en professioneel. Zeer sympathiek combineren de afzuigkappen aantrekkelijk design, innovatieve afvoer- en recirculatietechniek met energie-efficiëntie. Daarmee zijn de berbel eilandkappen sterke en duurzaam efficiënte keukenpartners bij het verwijderen van olie en vet uit de lucht van de woonkeuken.

Eilandkappen Ergoline

Met opgeheven hoofd aan het kookeiland

Eilandkappen Blockline

Vierkant tegen kookwalm

Eilandkappen Smartline

Slank en krachtig

Op naar een onbewoond (kook)eiland
Of het nu afvoer- of recirculatiemodus is, de eilandkappen van berbel werken dankzij doordachte EcoSwitch-besturing in ieder opzicht professioneel. Direct boven het kookveld geplaatst zorgen de afzuigkappen voor de beste luchtreiniging. Met hun perfecte breedte nemen de eilandkappen dampen en luchtjes binnen een paar seconden op. Het extra grote recirculatiefilter zorgt daarbij voor een luchtreiniging met een bijzonder goede geurverwijdering van 97 procent.

Zachte ontwaseming, simpele reiniging
Maximale prestatie bij de reiniging van de keukenlucht van vetten, olie en kookluchtjes is vanzelfsprekend bij het berbel principe. De lichte reiniging van de eiland-afzuigkappen biedt keukenprofs het gewenste comfort na het koken. Op het punt van uiterlijk overtuigen de eilandoplossingen van berbel met hoogwaardig RVS en modern design. Of het nu klassiek, elegant of puristisch is – de berbel eilandkappen maken van iedere keuken een moderne kookstudio. Met sfeervolle lichteffecten on top.