berbel afzuigkappen voor iedereen

Droomt u van een nieuwe keuken? Of maakt uw oude afzuigkap teveel lawaai en doet hij het niet goed? Wilt u een berbel afzuigkap in uw kleine inbouwkeuken integreren? Of wordt uw droomhuis net gebouwd met een open keuken? Het maakt niet uit, hoe u zich de perfecte keuken voorstelt, met ontwaseming van berbel wordt de keuken compleet.

Hoofdvrije kappen

Lekker koken met het hoofd koel. De hoofdvrije kappen van berbel zorgen ervoor dat u bij het koken het overzicht houdt. Zacht en bijzonder efficiënt verrichten ze hun taak. Behalve dit zetten afzuigkappen met hun buitengewone uiterlijk accenten boven het kookveld. Voor iedereen die waarde hecht aan individualiteit en hoofdvrijheid!

Plafondkappen met liftsysteem

In zwevende elegantie onderscheid zich de vrij hangende plafondkap met liftsysteem van berbel. Met een druk op de knop glijdt hij zachtjes van het plafond omlaag richting het kookveld en neemt daar de optimale afstand tot het kookveld in om op volle berbel kracht te werken: Voor schone lucht en een vrij hoofd. Als functioneel lichtobject en met uitstekend design slaat hij een goed figuur in moderne keukens.

Eilandkappen

De berbel eilandkappen werken zowel in recirculatie- als ook in afvoermodus absoluut zacht en professioneel. Zeer sympathiek combineren de afzuigkappen aantrekkelijk design, innovatieve afvoer- en recirculatietechniek met energie-efficiëntie. Daarmee zijn de berbel eilandkappen sterke en duurzaam efficiënte keukenpartners bij het verwijderen van olie en vet uit de lucht van de woonkeuken.

Wandkappen

De berbel wandkappen zijn uitstekend in bestaande keukens op te nemen. Ook bij nieuwbouw zijn ze een slimme oplossing voor iedereen die boven het kookveld accenten wil zetten. Of het nu klassiek, elegant of puristisch moet zijn, de keuzemogelijkheden met berbel wandkappen zijn haast oneindig. En het belangrijkste is: Deze moderne afzuigkappen werken uiterst effectief en zacht. Een droom voor iedere keukenprins(es)!

Tafelkappen met lift

De Moveline tafelkap met lift van berbel bevindt zich in het werkblad achter het kookveld. Als het nodig is, verschijnt hij met een druk op de knop en buigt zich op de perfecte afstand over de pannen heen om de opstijgende kookdampen op te vangen. Dankzij het intelligente berbel-principe verdwijnen de opstijgende kookdampen en hardnekkige kookluchtjes heel snel uit de keuken. Ruik zelf maar!

Inbouwkappen

Vooral in compacte keukens kunnen de inbouwkappen van berbel hun sterke punten uitspelen. Ze zijn zowel als vaste inbouwvariant alsook als liftuitvoering verkrijgbaar. Afhankelijk van het model kan tussen recirculatie- en afvoermodus gekozen worden. De berbel inbouwkappen bieden hoogste flexibiliteit met beste kwaliteit.

Ventilatormodules

Met de ventilatormodule biedt berbel een echt alternatief voor de bewezen kwaliteit van afzuigkappen. Snel gemonteerd, direct klaar voor gebruik! Hij is geheel uit RVS vervaardigd, uiterst robuust en perfect afgewerkt. Voor effectieve luchtreiniging op ieder moment. De behuizing kiest u zelf. Hij kan praktisch onzichtbaar worden in een bovenkast of in de door u geplande mantel boven het kookveld.

Accessoires

Bij berbel vinden vrienden van de goede smaak alles wat hun hartje in de keuken begeert. De fabrikant berbel van afzuigkappen biedt buiten een duurzame, betrouwbare vetverwijdering ook hoogwaardige accessoires voor alle soorten eten. Voor afzuigkappen heeft berbel een brede keuze aan componenten voor de efficiënte luchtreiniging in zijn assortiment. Het maakt niet uit op welke bedrijfsmodus de afzuigkap werkt, berbel is altijd een goede keuze!